Hoe werkt Transformatie Coachen?

Transformatie Coachen helpt jou om anders te kijken naar jezelf en jouw situaties. Je gaat kijken vanuit de Liefde die jij bent.

Ik ga er van uit dat er in ieder mens een kern is. Een authentieke staat van zijn, ook wel essentie, of Liefde genoemd. Er is ook een (af)gescheidenheid, waardoor je vergeten bent wie je werkelijk bent. Terwijl ieder zijn / haar eigen kwaliteiten heeft die geleefd willen worden.

Negatieve overtuigingen van het ego

Dan is er nog ons ego dat ervaringen labelt als negatief, onveilig, vervelend of angstig. Hierdoor kunnen negatieve overtuigingen ontstaan zoals:
• Ik kan het niet
• Ik durf het niet
• Ik ben niet goed genoeg
• Ik kom te kort

Deze overtuigingen wortelen zich in jouw basis. Het vervuilt jouw grondtoon. Dat is jouw energetische uitstraling als vertaling van hoe jij in het leven staat. Vanuit deze overtuiging ontwikkel je gedrag en gedachten. Het brengt je in onbewustheid, weg van je innerlijk weten en van daaruit ga je handelen.

Wat is Transformatie Coachen?

Onder Transformatie Coachen versta ik: ‘de weg terug naar jouw authentieke staat van zijn en jouw kwaliteiten leven’.
Je hebt dan een liefdevolle uitstraling/grondtoon. De energetische vertaling van hoe jij in het leven staat. Je hebt dan andere overtuigingen zoals:
• Ik ben oké
• Ik ben wie ik ben
• Ik ben liefde
• Er is voldoende

Dat is een andere manier van in het leven staan en naar jezelf en jouw situaties kijken. Je ervaart je innerlijk weten als jouw uitgangspunt en je weet ‘alles begint van binnen’. Je handelt in verbinding met jouw bron en het grotere geheel. Je gaat van 3D naar multi-dimensionaliteit. Dat is een andere staat van bewustzijn.

Deze weg bestaat uit een aantal stappen:
• Bewustzijn en regie nemen over je eigen leven.
• Het ego doorzien
• Voelen wat er te voelen is
• Blokkades vallen weg
• Terug stappen in jouw midden en jouw natuurlijke grondtoon aannemen
• Zijn in acceptatie en overgave
• Samenwerken met het geheel/ Het Al of hoe je het ook noemt.

Mijn begeleiding

In volledige aanwezigheid, stem ik me energetisch af op jou, op mijn intuïtie en onze verbinding met het universum. Die afstemming geeft informatie. Daardoor doorzie ik jouw ego reacties, voel ik welke gevoelens er opgeslagen liggen in jouw onderbewuste en ervaar ik waar in jouw lichaam blokkades zitten. Mijn hoog gevoelige kwaliteiten, kennis van de werking van processen en mijn doelgerichtheid maken dat ik snel en effectief tot de kern kom.

Ervaringsgericht werken

Middels ervaringsgerichte methodes zoals creatieve methodes, lichaamsgericht werken, werken met de stem, opstellingen en visualisaties, laat ik je ervaren wat er binnen-in jou gebeurt. Je komt los van jouw verleden en de angst voor je toekomst. Je komt neutraal in het nu. Vanuit die positie weet je welke volgende stap je kan zetten. Het brengt je terug in jouw midden. In de liefde die jij bent. Op deze manier ontvouwt zich de verandering die jij wenst te zijn.

Lees hier meer over voor wie transformatie coachen is

Lees hier meer over het resultaat van transformatie coachen

Ben je ook benieuwd hoe het werkt en of het wat voor jou is?

Neem dan voor vragen of aanmelding contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier klik hier

of bel mij: 06-24111962

Prijs per sessie 75 inclusief btw

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top