Mijn begeleiding en prijzen

Mijn begeleiding en prijzen

Niemand kan alles alleen. Vrienden en familie geven geen coaching, dus soms heb je een professional nodig om tijdelijk met je mee te lopen. Om gezamenlijk in liefde te kijken naar wat er in jou leeft en welke stap je nu kan zetten.

Ik begeleid diepgaande veranderingsprocessen. Ik laat je anders kijken. Ik breng je terug bij jezelf. Dat doe ik door me af te stemmen op jou, ik voel jouw blokkades en doorzie de stukken waar jouw ego actief is. Door ervaringsgericht te werken ervaar jij zelf ook wat er speelt. Ik laat je voelen wat er speelt in jou, dat gaat tegen alle afweer in want wij mensen hebben de neiging om niet echt te voelen wat er speelt. Echter als je het gevoel toestaat kan het vertrekken. Dan voltrekt zich de verandering in jou. Daarna kan je andere keuzes maken en vrij worden van datgene wat jou blokkeert. Ik geef je daar voor de handvatten om te kunnen veranderen.

Vanaf 1998 begeleid ik beroepsmatig mensen en kinderen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met heftige trauma’s. En de laatste 10 jaar richt ik me meer op spirituele processen.

Kijken vanuit liefde in plaats van uit angst!

De kosten

Een sessie gemiddeld 1 uur tot 1.1575 euro
Een eenmalige sessie het chakrapad 1,5 uur85 euro
Een eenmalige barssessie 1,5 uur85 euro
Bedrijfscoaching 1 uur tot 1.15uur85 euro
Supervisie 1 uur tot 1.1585 euro
Groeien in bewustzijn  8 avonden200 euro

We kunnen de problemen die we hebben gecreëerd niet oplossen met dezelfde lijn van denken die we gebruikte om ze te creëren. Albert Einstein

Vergoeding

Mijn begeleiding is rigoureus en vernieuwend. Ik denk bijvoorbeeld niet in ziekte of ‘afwijkend’. Ik richt mij op heelheid en volmaaktheid. Ik werk zo min mogelijk met cognitieve methodes. Zoals Einstein in het citaat hierboven zegt, problemen zijn ontstaan op het denkniveau.

Ik spreek je aan op jouw natuurlijke intelligentie. Daardoor opent jouw verbinding met je ziel. Je opent in liefde en wijsheid. Een wijsheid die veel verder reikt dan ons denken kan bevatten. Daarnaast spreek ik het zelfhelend vermogen aan. Bij mij krijg je hulp op maat in een veilige, kleine setting.

Hiervoor heb ik bewust gekozen. Ik wil mensen begeleiden op een manier waarvan ik dagelijks de afgelopen 20 jaar heb ervaren dat het werkt. Ik wil mijn klanten begeleiden op een manier die voor mij goed voelt en waarvan ik weet dat het de juiste is. Dat is ook wat ik van klanten terug hoor. Dit wijkt af van reguliere hulpverlening. Om die reden word ik niet vergoed.

Wil je meer lezen over mijn opleidingen en ervaringen, klik dan hier

Jij bent het waard om te mogen groeien en bloeien. Om open te gaan in liefde en te zijn wie jij wilt zijn. Wat verlang jij en wat gun jij jezelf?

Neem voor vragen en aanmelding contact met me op

Je kunt mailen via het contactformulier, klik hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top