Transformatie Coachen

Zelf de kleinste verandering heeft effect op jouw omgeving

Het proces en de begeleiding

Groeien gaat volgens bepaalde patronen. Het leven geeft je eerst redenen waarom je besluit om te willen groeien of veranderen.  Vervolgens ben je bereid om dingen te veranderen. Dat gaat meestal niet zonder slag of stoot. Je wordt uitgedaagd om los te laten, toe te staan, anders te kijken, te oefenen met nieuw gedrag en het nieuwe bij jou te integreren.

Lees meer

Hoe werkt Transformatie Coachen?

Ik ga er van uit dat er in ieder mens een kern is. Een authentieke staat van zijn, ook wel essentie, of Liefde genoemd. Er is ook een (af)gescheidenheid, waardoor je vergeten bent wie je werkelijk bent. Terwijl ieder zijn / haar eigen kwaliteiten heeft die geleefd willen worden.

Lees meer

Voor wie is Transformatie Coachen?

Transformatiecoachen is voor mensen die echt willen veranderen. Transformatiecoachen helpt om trauma’s te helen, angsten los te laten,  energetische blokkades te helen. Het helpt mensen om beter met zichzelf en hun situaties om te gaan, of het helpt mensen om beter met hun relaties om te gaan. Daarnaast is transformatie coachen voor mensen die persoonlijk en spiritueel willen groeien.

Maar ook voor professionals die zelf coach of therapeut zijn en hun eigen belemmeringen willen helen.

lees meer

Wat is het resultaat?

Margo Riphagen begeleid jou op de weg om te groeien in bewustzijn, zowel persoonlijk, professioneel als ook spiritueel. Tijdens de coaching begeleid zij je ervaringsgericht door de benodigde stappen. Je komt terug in jouw authentieke staat van zijn. Ego stukken vallen er tussen uit. Je ervaart rust en stabiliteit.

Lees meer  

 

Zou jij ook willen transformeren?

Neem dan contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier klik hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

 

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top