Hooggevoeligheid

 

Hooggevoeligheid is soms een uitdaging en altijd een kwaliteit.

Ben jij hooggevoelig en loop je af en toe over, door alle prikkels? Of ben je hooggevoelig en wil je die kwaliteit gaan leven? Of loop je vast in allerlei cognitieve structuren als hooggevoelig persoon? Dan is Transformatie Coachen wat voor jou.

Wat kan Transformatie Coachen jou brengen?

Transformatie Coachen helpt jou om goed met jouw energie om te gaan. Het helpt je om te gaan staan in wie jij bent en jouw kwaliteit te leven. Je gaat een proces aan waarbij je echt leert voelen. Je voelt hoe het met jouw energie is gesteld en wat jij nodig hebt. Je leert te vertrouwen op jouw intuïtie. Hoe meer jij in jouw eigen energie kan blijven hoe minder je overspoeld wordt door te veel gevoel. Op een natuurlijke manier stel je dan grenzen. Je weet wat van jou is en wat van de ander. Door de therapie kom je veel meer geaard in het leven te staan. Daardoor gaat het leven makkelijker.
Transformatie Coachen helpt jou om je frequentie te verhogen, het helpt jou namelijk om meer in liefde te zijn. En wanneer dat gebeurt dan gaat het leven stromen, je ervaart meer rust en is er acceptatie.

Gun het jezelf, om van hoog gevoeligheid jouw kwaliteit te maken. Laat jezelf bloeien in wie jij bent.

Recensie

“Ik kwam bij jou omdat ik overal door overspoeld werd. Ik had moeite om daardoor te functioneren. Jij hielp mij om mezelf te beschermen en gaf mij inzicht in mijn energetische hygiëne. Nu kan ik daardoor veel beter bij mijzelf blijven en heb minder last van overspoeld worden.”

Een sessie duurt 60 tot maximaal 75 minuten en kost 75 euro

Jij bent hier niet voor niets gekomen met deze kwaliteiten. Jij wilt deze kwaliteiten toch ook gaan leven?

Neem dan voor vragen of aanmelding contact op met mij

Je kunt mailen via  het contactformulier klik hier

of bel mij:06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top