Het Chakrapad

Door zelf je energetische blokkades te ervaren, veranderen ze al.

Het Chakrapad

Dit is een holistische en ervaringsgerichte methode die ik samen met Erna Laning heb ontwikkeld. Het is een praktische en efficiënte methode. Efficiënt omdat wij met één sessie al diepgaande resultaten behalen en gedragsverandering zien. Praktisch omdat het concreet richting geeft aan de stappen die jij kunt zetten en de verandering die je wilt bewerkstelligen. De methode kan ingezet worden bij de meeste coachingvragen.

De geschilderde chakra’s  hebben we afgedrukt op muismatten. De muismatten worden als een pad in de ruimte gelegd. Door over dat pad van zeven tegels te lopen en tegelijk je eigen fysieke chakra te voelen, creëert zich een krachtig werkveld. De werkwoorden behorend bij de chakra’s worden tevens uitgesproken, dat maakt dat blokkades voelbaar worden. De bewustwording helpt om de blokkade te laten verminderen: Je vindt je eigen antwoorden. Er wordt dus vanuit de zeven perspectieven naar de coachvraag gekeken. Vanuit dat je er mag zijn, vanuit voelen, vanuit willen, vanuit jouw liefde, vanuit je uiten, je denken en het Goddelijke. Dat geeft een diepgaand inzicht dat leid tot blijvende gedragsverandering. Eén sessie is vaak al voldoende voor een doorbraak en levert veel input en energie op voor een volgende stap in jouw ontwikkeling. Het is mogelijk om bij mij een chakra-coachingssessie te ervaren.

Jeannette Quakkelaar heeft de zeven chakra’s geschilderd

Recensie

” Ik heb een tijdje geleden het chakrapad bij Margo gelopen en ik heb de resultaten als zeer gunstig ervaren. De ervaring die ik achteraf direct op merkte, was verlichting van vervelende emoties en een helderde beeld van waar de emoties vandaan komen. Een deel er van was dus meteen opgelost een ander deel had nog wat meer tijd nodig. Met de bevindingen van het Chakrapad die Margo netjes had genoteerd, heb ik inmiddels verdere stappen kunnen zetten en nog meer opgelost. Niet eerder heb ik tijdens een therapie mijn tijd durven nemen en ook gekregen zoals tijdens het Chakrapad, metname dankzij Margo haar rustige  en persoonlijke aanpak. Op momenten dat ik tijdens de sessie tegen blokkades aanliep, wist zij mij dankzij haar ervaring en inlevingskracht steeds weer verder te helpen. Voor een ieder die worstelt met bepaalde blokkades of terugkerende storende emoties raad ik het Chakrapad te zeerste aan. Het heeft geholpen om blokkades op te heffen en gaf handvatten om verder te gaan.”

 

Een sessie in traject kost 70 euro een éénmalige chakrasessie kost 85 euro

Wil je vanuit alle lagen naar jouw probleem kijken? Dan is het succes van je verandering gegarandeerd.

Neem dan voor vragen en aanmelden contact met mij op

Je kunt mailen via het contactformulier klik hier

of bel mij:06-24111962

Margo Riphagen

 

 

 

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top