Training Groeien in Bewustzijn

Niks geeft meer voldoening dan in verbinding zijn en gezamenlijk groeien. 

Voel jij dat het tijd is om uit jouw vaste kringetjes te stappen? Borrelt er wat van binnen om dingen anders te doen? Heb jij het verlangen om te groeien? Wil jij jouw talenten gaan leven? En het leven ten volle ervaren? Maakt jouw hart een sprongetje als je dit leest? Dan is het nu de tijd, dan is deze groep ‘groeien in bewustzijn’ wat voor jou.

 

Groeien in bewustzijn

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van creatieve methodes, nlp, opstellingen, lichaamsgericht werken, energetisch werken en spirituele coaching.

Door de training verplaatst je aandacht van buiten naar binnen. Alles wat jij wilt zijn, begint van binnen. Er komt een stuk persoonlijke ontwikkeling op gang. Je doorziet jouw ineffectieve overtuigingen, gedragingen en gedachtes. Het stelt jou in staat om anders met jezelf en situaties om te gaan. Het helpt jou om te verzachten naar jezelf en anderen. Dus je groeit in bewustzijn en je opent in liefde. Je gaat van denken naar voelen.

De trainers: Leo Apon en Margo Riphagen

Deze groep wordt gegeven door twee ervaren trainers. Zij begeleiden een veranderingsproces, je ervaart een andere manier van kijken, voelen en zijn. Met een kleine groep en in een veilige omgeving gaan we op pad. Het is fijn om dat met anderen te doen, dat versterkt het veranderingsproces.

De onderwerpen die aan de orde komen zijn:

– Kennismaken met elkaar
– Hoe kun je jouw kwaliteiten leven?
– Wat is jouw zielendoel?
– Welke angsten kom je daarbij tegen?
– Wat zijn jouw belemmeringen?
– Loslaten hoe doe je dat?
– Waar zit jouw kracht?
– Kun je jezelf toestemming geven om er helemaal te mogen Zijn?
– Hoe kan jij gaan staan voor wie je bent?

Data en locatie van de training zijn:

03-09-2018,

17-09-2018,

01-10-2018,

08-10-2018,

22-10-2018,

05-11-2018,

19-11-2018,

10-12-2018

De training wordt gegeven in de Fuutstraat 22 in Dordrecht op 8 maandagavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Kosten 200 euro inclusief.

 

Recensies

“Onder de liefdevolle leiding en begeleiding van Margo ben ik dichter bij mijzelf gekomen en mij meer bewust geworden van mijn innerlijke ZIJN. Ik heb geleerd dat mijn kracht niet ligt in alles wat ik bedenk, maar in alles wat er aanwezig is IN MIJ. Ik ben niet eerder zo dicht bij mijzelf gekomen.”

“De cursus is voor mij een essentieel onderdeel geweest op mijn reis van een zinvol leven. Tijdens de cursus heb ik een ‘nieuwe waarheid’ ontdekt. Namelijk dat er geen absolute waarheid is. Dat mijn bevindingen en ervaringen slechts laagjes zijn op mijn kern en gekleurd door oordelen van mijzelf en van mensen uit mijn omgeving. Ik ben gaan inzien dat alles valt of staat met LIEFDE en begint bij ZELFLIEFDE.”

“Ik heb geleerd dat ik van waarde ben. Dat ik ruimte in mag nemen en mag gaan staan voor wie ik ben. Van daaruit durf ik mijzelf nu meer uit te spreken, mijn menig te geven en datgene te doen wat goed is voor mij en mijn omgeving. Ik durf keuzes te maken en acties te ondernemen. Ik ervaar meer vrijheid en sta krachtiger in het leven.”

“De cursus “Groeien in Bewustzijn” is voor mij een groot onderdeel geweest van mijn transformatie naar een liefdevol leven vol (zelf)vertrouwen en acceptatie waardoor ik in staat ben om uit te dragen wat ik hier op aarde mag bijdragen.”

 

Wil jij in gezamenlijkheid, doelgericht bezig zijn met het nemen van jouw volgende stappen? 

Aanmelding

Via deze link kun je je aanmelden.

Je kunt dan tevens een annuleringsverzekering afsluiten

klik hier voor betalen en aanmelden

Voor vragen

Voor vragen bel dan tel 06-24111962.

Of mail via het contactformulier 

Margo Riphagen & Leo Apon

 

 

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top