Energetisch werken

Je voelt je blij en gelukkig als jouw energie volledig stroomt 

Energetisch werken

Wij kunnen bestaan door de energie in ons. Boosheid, verdriet en angst zijn ook energie. Omdat we als mens geneigd zijn om deze gevoelens niet te voelen, stagneert de stroming van energie en kunnen deze gevoelens/energieën worden opgeslagen in het lichaam. Dat kan gebeuren op tal van plaatsen. Energie wil stromen en opgeslagen energie stagneert en dat leidt vroeg of laat tot klachten. Dat kunnen mentale klachten zijn zoals overprikkeling en niet kunnen stoppen met denken. Maar ook emotionele klachten, zoals somberheid, verdriet of depressie kunnen het gevolg zijn van opgeslagen energie (gevoelens). Tevens kunnen fysieke klachten optreden zoals pijnen/ontstekingen of zelfs kanker.

Reading

Tijdens mijn werk stem ik mij energetisch af. Pijn, verdriet en angst worden op die manier als blokkade voelbaar voor mij. Deze vorm van werken wordt ‘reading’ genoemd. Het is mijn missie dat die energieën weer gaan stromen. Letterlijk mogen angst, verdriet en boosheid het lichaam verlaten. Soms ga ik achter je staan en wapper die energieën los, breng ze met liefde in beweging. Meestal echter laat ik het zelf voelen waar je energie van boosheid, verdriet of angst hebt opgeslagen. Door het te voelen, maak je contact met die energie waardoor de energie weer kan gaan stromen. En er heling plaats kan vinden.

Recensie

“Ik kwam bij Margo en had veel traumatische ervaringen mee gemaakt. Margo constateerde dat ik mijn gekwetste stuk geparkeerd had. Ik was twee geworden. Diep van binnen kon ik dat voelen en verlangde ik er na om weer één te zijn. Margo zette mij terug in eenheid, dit bracht een hele fysieke verschuiving teweeg, die ook behoorlijk pijnlijk was. Toch voelde ik zo dat het klopte. Ik werd mentaal zo rustig. Vanaf dat moment konden de pijnlijke ervaringen vertrekken. Ik voelde me helemaal opschonen.”

Een sessie duurt 60 tot maximaal 75 minuten en kost 75 euro

Wil je vrij zijn van je blokkades? 

Neem dan voor vragen of aanmelden contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier klik dan hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top