Trauma verwerking

Een traumatische ervaring hoeft jou niet levenslang angst of onveiligheid te geven.

Traumaverwerking

Veel mensen hebben traumatische ervaringen meegemaakt, die hun huidige leven nog negatief beïnvloeden. Zou jij vrij willen zijn van je traumatische ervaringen? Zou je graag weer meer blijheid willen ervaren?

Ik heb de ervaring dat zelfs heftige Trauma’s geheeld kunnen worden. Dat werkt als volgt de traumatische gebeurtenissen hebben jou een onveiligheid laten ervaren. En als je niet uitkijkt wordt die onveiligheid jouw overtuiging waarmee je in het leven staat. Je bent dan bijvoorbeeld van mening, dat het leven gevaarlijk is en dat mensen niet deugen. Dit kan ook op onbewust niveau een overtuiging zijn. Maar daarmee leef je in de leugen van jouw belagers en geef je hen op onbewust niveau macht.

Worden wie je bedoeld bent te zijn

Ik laat jou ervaren dat jij je veilig kunt voelen. Gezamenlijk sporen we het gevoel op, dat veroorzaakt is tijdens de traumatische gebeurtenissen. We kijken naar welke overtuiging jij daardoor hebt aangenomen en die veranderen we. Dat doen we door het gevoel echt toe te laten. Als je het echt durft te voelen dan kan het vertrekken. Door echt te voelen en de overtuigingen te veranderen, kun je neutraal komen te staan tegenover datgene wat gebeurd is. Daarnaast gaan we actief in contact met het gevoel dat jij het meest hebt gemist. Je ervaart weer de jij die je was voor de traumatische gebeurtenis.

Lees hier meer over traumaverwerking in mijn blog over seksueel misbruik

Een sessie duurt 60 tot maximaal 75 minuten en kost 75 euro

Er is Leven na jouw traumatische ervaring. Wil jij er vrij van zijn? 

Neem dan voor vragen of aanmelding contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier, klik dan hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top