Spiritueel coachen

Jij wordt gevonden door het verlangen om weer in contact met jouw Bron te zijn.

Spiritueel Coachen

Wil jij je graag (spiritueel) ontwikkelen? Loop je aan tegen je eigen belemmeringen en blokkades? Wil je afrekenen met die eindeloze cirkels waar je maar niet uit lijkt te komen? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw leven? Wil je leven vanuit je totale zijn en Liefde in plaats van voornamelijk vanuit je hoofd? Dan ben ik de juiste coach voor jou. Gezamenlijk helen we de blokkades die in jou zitten. We veranderen de belemmeringen en overtuigingen die jou klein houden. Ik laat je anders kijken naar jezelf en jouw situaties. Ik laat je kijken met ogen van liefde en als je dat doet verandert alles. Ik ben in staat om jou te begeleiden bij grote transformatie processen. Van hoofd naar voelen en zijn. En ik begeleid jou naar het herstel met wie jij bent en jouw Bron.

Dit kan ontstaan door:

  • wie ik ben
  • mijn weten
  • mijn voelen
  • mijn eigen proces
  • bovenal doordat ik een kanaal mag zijn met de kosmos.

Bij spirituele coaching gaat het om vragen als: Hoe krijg ik inzicht in mijn ervaringen? Waartoe mag ik bereid zijn? Welke regie kan ik nemen? Welke nieuwe effectieve overtuiging, gedrag en gedachtes kan ik aan leren? Hoe kan ik vertrouwen? Hoe kan mijn energie volledig gaan stromen? En hoe kan ik leven in rust, vrede en overgave?

Recensie

“Je hebt mij zo geleerd om anders naar mezelf te kijken en daardoor ook andere dingen aan te trekken! Door van binnen te veranderen is mijn buitenwereld ook compleet verandert, ik maak zulke andere dingen mee”

Een sessie duurt 60 minuten en kost 75 euro

Wil je weer in verbinding komen met jouw Bron? 

Neem dan voor vragen en aanmelden contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier klik hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top