Ik ben een creatieve, intuïtieve en uiterst effectieve coach/therapeut/docent

Over mij                                                                                                                                  

Voordat ik mijn eigen praktijk begon werkte ik:

 • Vijf jaar met uit huis geplaatste jongeren.
 • Daarna werkte ik 18 jaar in een ‘Blijf van mijn lijfhuis’.

Ik volgde de volgende opleidingen:

 • HBO-j (jeugdwelzijnswerk)
 • HBO lerarenopleiding
 • Kunstzinnig Dynamisch coachen
 • NLP
 • Energetisch therapeut
 • Spirituele opleidingen, bij Patty Harpeneau en het huis van licht
 • Matrix coachen
 • EMDR
 • Familie opstellingen

Over mij

De werkvormen van deze opleidingen gebruik ik dagelijks in mijn praktijk.  Maar bovenal leerde ik van het leven zelf. Als kind had ik de nodige pijnlijke ervaringen. Steeds meer doorzag ik mijn naar binnen geslagen pijn en verdriet. Ik realiseerde wat dat met me gedaan had en hoe onvrij mij dat maakte.

Ik begon aan de weg terug. Naar mezelf van wie ik was voor de traumatische ervaringen, naar vrij en authentiek zijn. De weg van denken naar voelen, van mogen zijn wie je bent, te voelen dat je bedoeld bent en bereid zijn om mijn plek in te nemen. De weg van hoofd, hart en zijn. Steeds meer ging ik open en steeds meer viel de onnodige ballast van me af.  Mijn traumatische ervaringen werden neutraal, inprentingen en overtuigingen hielden geen stand meer en vielen om. Er zijn heel wat ego-constructies omgevallen. Ik ben bereid om mijn zielenmissie te leven en alles wat me daar-van af-houd, kijk ik aan als het langs komt, zodat het kan vertrekken. Een pad wat nog lang niet ten einde is. Ik probeer zoveel mogelijk te leven wat ik zelf verkondig.

Mijn inzichten, healing en intuïtie zijn enorm gegroeid tijdens dit proces. Dat maakt dat anderen deze openheid en stroming bij mij herkennen en daar nieuwsgierig naar worden. Vaak hoor ik van klanten terug dat er al wat met hen gebeurt als ze bij mij binnen komen. Ik ben uiterst intuïtief, doelgericht, effectief en ik ga voor veranderingen tot op de bodem. Ik ben zeker liefdevol, maar geen zachte heelmeester. Ik begeleid diepgaande en ingrijpende veranderingsprocessen.

 

Ik hoor wel eens dat men spiritualiteit zweverig vindt. Wel het enige zweverige zijn mijn hakken.Verder ben ik heel ‘down to earth’ en na een sessie weet jij precies wat je anders kunt doen.

 

 

 

 

Ik word ervaren als een rustig, prettig en zeer deskundig. Ik sta op een gelijkwaardige manier naast jou. Jouw blinde vlekken maak ik zichtbaar. Ik Laat jou ervaren wat is. Daardoor ga je van denken naar voelen en zijn. Ik help jou om anders te kijken en zelf weer uitgangspunt te worden. Ik neem je mee door jouw angst, zodat die kan vertrekken. Ik help je om jouw overtuigingen die jou niet meer dienen los te laten. Innerlijke blokkades help ik opheffen. En dit alles zet jou in groei en vrijheid. De ego stukken vallen weg en wat blijft is de pure authentieke jij. Je ervaart meer rust, liefde en vrijheid.

 

 

 

 

Ik laat jou ervaren, wat er bij jou speelt. Je kijkt als het ware in jouw eigen spiegel. Ook de diepere onderliggende lagen worden zichtbaar. Ik laat je dus met afstand kijken naar jezelf. En van daaruit kun je nieuwe keuzes maken. Durf jij echt naar je zelf te kijken? Dit alles in liefde en met warmte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer over mijn begeleiding.

 

 

Dus wil jij ook graag vrij worden van jouw angsten, ego-constructies, traumatische ervaringen?

Neem voor vragen of aanmelden contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier, klik hier

Of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

 

 

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top