Recensies

Voor wie echt op zoek is naar ware transformatie 

Dit is wat mijn klanten over mij zeggen

 

 

De individuele hulp die Margo mij heeft gegeven, heeft mij enorm laten groeien als persoon. Niet alleen ikzelf merk na een korte periode verandering, ook mijn omgeving ging dit langzamerhand opmerken. Ik zit véél beter in mijn vel dankzij de technieken die Margo heeft toegepast. Door de creatieve technieken (ook al ben ik helemaal niet zo creatief) onderscheidt Margo zich van anderen. De technieken hebben mij geholpen om andere inzichten tot mezelf te krijgen. Ik voel me als persoon veel blijer en zorgelozer in het leven staan, dankzij de hulp die ik heb gekregen van Margo!

 

 

 

 

Ik heb al jaren last van depressies en heb verschillende psychologen gehad. In al die jaren is er nooit bij mij naar boven gekomen dat er een verdrongen ervaring van incest zat. Bij Margo kwam deze ervaring in de tweede sessie al naar voren. “beste coach ever”

 

 

 

 

 

 

Mijn psychiater had me gezegd dat ik mezelf moest gaan zien als iemand met een bi-polaire stoornis. Ik was daarvan geschrokken en vertwijfeld. Margo stelde me gerust: zij verzekerde mij dat ze mij kon helpen om weer in contact te komen met alles wat er gezond is in mij. En wat ik belangrijk vind. Zo was het. Met eenvoudige middelen mobiliseerde Margo al mijn zintuigen en hielp me lastige gevoelens te voelen te verwoorden en een vorm te geven. Zodat ik er van een afstand naar kon kijken. Door niks af te keuren, ook niet mijn heen en weer geslinger en alle chaos die daar steeds uit voort komt, voelde ik dat ik vrij ben om te gaan en staan waar ik wil. Begon weer iets te willen. Was ik bereid om daarvoor te werken

 

 

 

 

 

 

Margo maakt moeilijke dingen makkelijk en geeft je ‘tools’ om anders naar jezelf en jouw situatie te kijken. Ze helpt je om totaal anders te kijken en geeft je inzicht in wat je zelf niet kan bedenken. Daardoor is er zo veel verandert in hoe ik mezelf ervaar en hoe ik naar situaties kijk.

 

 

 

 

 

Margo heeft mij geholpen bij een stuk persoonlijke ontwikkeling en de spirituele stappen die ik gezet heb. Ze doorzag de fases waarin ik zat, voelde waar de blokkades zaten en hielp mij om mijn egostukken aan te kijken. Vaak gebeurde er al wat door alleen maar de ruimte bij Margo te betreden en tegenover haar te zitten. Echt gigantisch zo’n grote verandering als ik heb door gemaakt.

 

 

 

 

 

 

Margo werkt oprecht vanuit haar hart en gevoel. Zij voelt precies wat er mag plaats vinden. In veiligheid en vertrouwen vinden er mooie processen plaats. De wijsheid en de passie die zij deelt is heel waardevol. Vanuit een dieptepunt waarin ik suïcidaal was heeft zij mij in liefde bijgestaan om traumatische gebeurtenissen te doorvoelen. Nu ben ik op het punt dat ik steeds meer in verbinding ben met mijn gevoel. Ik raad iedereen aan om in contact te treden met Margo. Zij is een prachtige vrouw die haar hart volgt.

 

 

 

 

 

 

Ik heb bij Margo ervaren wat voor kracht zij heeft. En hoe makkelijk zij zaken oplost samen met de cliënt. Ik zeg dit niet snel. Maar als jij zelf of jouw kind met een schijnbaar onoplosbaar probleem zit, gun ik jou de hulp van Margo Riphagen.

 

 

 

 

Wil je ook een coach die echt het verschil maakt en jou kan helpen om op diepere lagen te transformeren? 

Neem voor vragen of aanmelding contact met me op

Je kunt mailen via het contactformulier, klik  dan hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

 

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top