Stress en burn-out

Stress en burn-out zijn een wake-up call om anders naar jezelf en jouw situatie te kijken.

Vrij worden van stress en burn-out

Ervaar jij problemen op je werk? Wordt er niet goed naar je geluisterd? Dreig je burn-out te geraken, of ben je het reeds? Ervaar jij problemen met collega’s of werkdruk? Deze vorm van coaching kan je bij staan, zodat je weer het plezier in je werk hervindt.

Werk neemt een groot gedeelte van je tijd in beslag. Zonde om het daar niet naar je zin te hebben, niet blij te worden van je werk, of dat het te veel energie kost. Door bewustwording van wat er speelt en door anders met de situatie om te gaan is er veel winst te behalen. Dit vraagt om te kijken naar jouw eigen blinde vlekken en automatische gedragspatronen en tevens naar je onder liggende overtuigingen.

Transformatie

Middels ervaringsgerichte oefeningen gaan we inzichtelijk maken wat er precies speelt, wat dat bij jou ‘triggert’ en hoe je daar efficiënt mee om kunt gaan. Soms mag je weerbaarder worden, soms mag je meer je gevoel weergeven of grenzen stellen. Jouw werk daagt jou uit om te groeien om anders met jezelf en de situatie om te gaan.

Gezamenlijk kijken we wat er anders kan en nodig is met als doel de balans te herstellen. Dat ga je op een structurele manier toepassen.

Recensie

“Ik kwam bij Margo omdat ik ontslagen was en niet wist wat nu. Ik heb twee sessies gehad en kan stellen dat de 1ste sessie haast magisch voelde. Ik vond het zo bijzonder dat Margo de vinger precies op de zere plek wist te leggen. Met 1 oefening voelde ik me al zo veel lichter, de druk op mijn borst  was weg. Er was veel twijfel en vragen waar ik goed aan zou doen. Na de eerste sessie wist ik het gewoon. Margo liet mij contact maken met mijn intuïtie, daar vond ik mijn eigen antwoorden. Ik heb me aangemeld voor een nieuwe opleiding iets waar ik altijd al naar verlangde om te gaan doen.”

Een sessie duurt 60 tot maximaal 75 minuten en kost 75 euro

Wil jij weer vrij zijn van stress? Onrust, lichamelijke klachten en herhalende gedachten?

Neem dan voor vragen en aanmelden contact met mij op

Je kunt mailen via het contactformulier klik hier

of bel mij:06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top