Seksualiteit

Je kunt vrijworden van jouw negatieve/traumatische seksuele ervaring

Dat klinkt veel belovend dat je vrijer kunt worden van jouw negatieve/traumatische  seksuele ervaring. Ik zeg niet morgen. Maar inmiddels mocht ik daar met vele mensen al grote stappen in maken.

Hoe dan?

Dat werkt als volgt. De grensoverschrijdenden seksuele handelingen hebben jou een onveiligheid laten ervaren. Dat heeft er voor gezorgd dat er tal van inprentingen zijn opgeslagen op het energetische niveau en op het niveau van zien, horen, voelen en denken.Je hebt ongetwijfeld ook negatieve onveilige overtuigingen als gevolg van dat grensoverschrijdende gedrag. En als je niet uitkijkt wordt die onveiligheid jouw overtuiging waarmee je in het leven staat. Maar daarmee leef je in de leugen van jouw belagers en geef je hen op onbewust niveau macht.

Terug komen in vrijheid

Gezamenlijk gaan we contact maken met het gevoel van veiligheid. Ik leer jou om je veilig te voelen in jezelf. En vanuit die veiligheid gaan we letterlijk schoonmaken. Gezamenlijk sporen we het gevoel op, dat veroorzaakt is tijdens het grensoverschrijdend gedrag. Op de diepe onbewuste lagen in jou gaan we het veranderen.Dat doen we door het gevoel echt toe te laten. Als je het echt durft te voelen dan kan het vertrekken. Tevens kijken we naar welke overtuiging jij daardoor hebt aangenomen en die veranderen we.Door echt te voelen en de overtuigingen te veranderen, kun je het loslaten en terugkomen in authentiek zijn. En dat geeft een gevoel van rust en vrijheid. Je ervaart weer de jij die je was voor het grensoverschrijdende gedrag wat je hebt meegemaakt. Natuurlijk heb je lef en moed nodig om echt te voelen wat het met je heeft gedaan. Van mijn klanten krijg ik echter terug dat ze na iedere sessie al lichter de deur uit gaan. Juist door niet te vertellen over wat er gebeurd is, maar te gaan naar het gevoel wat het achter gelaten heeft. Doordat we niet alles gaan oprakelen maar blijven bij het gevoel wat je nu ervaart, is het veilig en niet onnodig pijnlijk. Op die manier wordt het pijnlichaam niet opnieuw gevoed.

Is het voor jou ook tijd voor een nieuw hoofdstuk?

Middels meditatie, creatief werken, lichaamsgericht werken, energetisch werken en cognitief werken begeleid ik jou terug naar meer vrijheid en veiligheid. Zodat jij los kunt laten wat jou niet meer dient.

Een sessie duurt 60 tot maximaal 75 minuten en kost 75 euro

Wil jij weer veiligheid in jouw leven ervaren?

Neem dan voor vragen of aanmelding contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier, klik dan hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top