Relatie issues

Iedere relatie is een spiegel van wie jij bent
Als jij totaal van jezelf zou houden, hoe zouden jouw relaties er dan uit zien?

Omgaan met relaties

Loop jij tegen dingen aan in jouw relaties? Loopt het niet soepel tussen jou en je familie? Twijfel jij of je nog bij je man/vrouw wilt blijven? Weet je niet hoe je met je collega om kunt gaan? Samen kunnen we kijken welke stappen je wilt zetten en wat je kunt veranderen. Alles wat jij in jouw relaties tegen komt, heeft iets met jou te maken. Je eerste reactie is vaak dat je de ander wilt veranderen. Maar weet dat je de ander meestal niet kunt veranderen. Dus is het effectiever om jezelf te veranderen. Om zelf te leren anders met die persoon om te gaan.

Gezamenlijk kijken we waar jij tegen aan loopt in jouw relaties. We gaan op zoek naar het waarom van jou moeite met die persoon. Vaak zijn dat je eigen ervaringen of opvattingen (triggers), dus we kijken wat die moeite over jou te vertellen heeft. We kijken hoe we dat kunnen neutraliseren. Zodat jij effectiever met jezelf en die ander om kan gaan.

Relatie therapie

Individuele coaching is effectief om anders met jouw partner om te gaan. Vaak voldoet het om een relatie weer meer te laten stromen door naar je eigen gedrag te kijken en dat te veranderen. Als reactie daarop zie je dan ook dat de relatie verandert.

Soms volstaat het onvoldoende om alleen met jezelf en jouw eigen gedrag bezig te zijn. Dan kan het een optie zijn om samen met je partner te komen. Relatie therapie is ook een onderdeel waar ik in coach.

Dus ervaren jullie problemen in je relatie? Zouden jullie graag willen dat het emotioneel, praktisch of seksueel anders zou lopen? dan kan deze ervaringsgerichte therapie helpend zijn. Gezamenlijk maken we inzichtelijk wat er speelt tussen jullie. We kijken welke heling er nodig is zodat jullie weer zonder lading tegenover elkaar staan. Verder onderzoeken we welke nieuwe gedragspatronen er mogen ontstaan. Ik leer jullie om geweldloos en effectief te communiceren met elkaar. Tijdelijk neem ik de rol van intermediair. Ik leg mijn vinger op wat er moeizaam loopt tussen jullie. Ik laat jullie ervaren hoe het anders kan en na verloop van tijd kunnen jullie zelf de verandering zijn waar je op hoopte.

Jij wil toch ook weer dansen en sprankelen met jouw partner?

Recensie

“Er waren spanningen in mijn relatie, omdat mijn vrouw verliefd was op een ander en ik heel angstig was dat onze relatie zou stranden. Margo liet ons inzien dat als zoiets gebeurd dat dat een uitnodiging is om weer eens goed naar je eigen relatie te kijken. Ze hielp ons met het verbeteren van onze communicatie. Ze hielp ons om elkaar beter te voelen en te begrijpen. Maar bovenal hielp ze ons om ons weer te verbinden. Daardoor ging het weer stromen tussen ons en nam het belang van de verliefdheid af. We vonden elkaar letterlijk weer terug. Zo blij dat we deze stap hebben gezet.”

Een individuele sessie duurt maximaal 75 minuten en kost 75 euro.

Een sessie met z’n tweeën kost 85 euro

Gun jij jezelf en je relaties een nieuwe start?

Neem dan voor vragen en aanmelden contact op met mij

Je kunt mailen via het contactformulier klik hier

of bel mij: 06-24111962

Margo Riphagen

Contactgegevens

Transformatie Coachen
Margo Riphagen
Oranjepark 4
3311 LR Dordrecht

T: 06 241 119 62

Volg ons op

Back to Top